Stella Artois веган?

2024 Від admin

Stella Artois містить лише чотири інгредієнти: кукурудзу, хміль, ячмінний солод і воду підходить для вегетаріанців і веганів."

«Усе наше пиво, включно зі Stella Artois, вариться по всьому світу з використанням води, дріжджів, ячмінного солоду, хмелю та вибраних злаків (таких як рис, кукурудза або сорго). Жодне з наших сортів пива чи інших продуктів не містить інгредієнтів тваринного походження (таких як молоко, яйця тощо) або технологічних допоміжних речовин, таких як скло або желатин.

Хоча є винятки, деякі види пива зазвичай не є веганськими, зокрема:

  • Бочковий ель. Інакше відомий як справжній ель, бочковий ель — це традиційне британське пиво, у якому часто використовують келих як очищувач (16).
  • Медове пиво. Деякі пивоварні використовують мед для додання солодощі та аромату. …
  • Мідс. …
  • Молочні стаути.

Так, пиво Heineken є веганським – усі його інгредієнти підходять для веганів, а при фільтрації не використовуються продукти тваринного походження.

Ось кілька світових бестселерів пива, усі з яких є веганськими:

  • Budweiser і Bud Light (США)
  • Coors and Coors Light (США)
  • Miller Lite, High Life і Genuine Draft (США)
  • Heineken (Нідерланди)
  • Beck's (Німеччина)
  • Корона (Мексика)
  • Тихий океан (Мексика)
  • Скол (Бразилія)

«У виробництві Bass використовується скло». Чернігівське та чи є він дружнім до веганів, що я можу підтвердити згідно нашої розмови. "Усі наші продукти підходять для вегетаріанців і веганів, за винятком Stella Artois Apple Cidre і бочкового елю.."

Пиво Peroni веганське? Так, згідно з Live Kindly все пиво пивоварні підходить для веганів і існує з моменту свого виникнення в 1846 році.